Avia Invest partener în campania “Oameni care inspiră” desfăşurată la Aeroportul Internaţional Chişinău!

Începând cu 3 mai, în incinta Aeroportului Internaţional Chişinău, Alianţa Organizaţiilor pentru Persoane cu Dizabilităţi din Republica Moldova (AOPD) în parteneriat cu Centrul Media şi Avia Invest au lansat expoziţia de fotografie ”Oameni care inspiră”, ce are ca scop promovarea persoanelor notorii cu dizabilităţi din ţara noastră.

Avia Invest partener în campania “Oameni care inspiră” desfăşurată la Aeroportul Internaţional Chişinău!
(Foto: Avia Invest)

Protagoniştii acestor postere sunt modele de viaţă demne de urmat pentru mulţi dintre noi şi reprezintă dovada că persoanele cu dizabilităţi se pot afirma în diferite roluri sociale şi profesionale. Posterele sunt plasate şi în mediul online pentru a distribui mesajul că fiecare dintre noi are puterea şi capacitatea de a inspira şi ajuta pe alţii să-şi atingă succesul.

 

Fotografiile vor fi expuse în perioada 3 mai – 17 mai 2018 în incinta Aeroportului Internaţional Chişinău, unde pasagerii şi vizitatorii zilnici ai aeroportului vor fi sensibilizaţi şi informaţi cu privire la capacităţile şi realizările celor 9 protagonişti, cu scopul de a susţine eforturile comune în combaterea stereotipurilor ce vizează persoanele cu dizabilităţi la nivelul întregii societăţi.

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub