Avia Invest, Aeroportul Chişinău, nominalizat la “Best European Airport Awards 2018”

Avia Invest, Aeroportul Internaţional Chişinău, a fost nominalizat la “Best European Airport Awards 2018” de către Consiliul Internaţional al Aeroporturilor. Premiul reprezintă una dintre cele mai prestigioase distincţii din aviaţia mondială, iar nominalizarea Aeroportului Internaţional Chişinău la aceste premii vine să aprecieze modernizarea şi dezvoltarea Aeroportului Chişinău, datorită investiţiilor Avia Invest, menite să sporească nivelul de securitate şi confort al pasagerilor.

Foto: Avia Invest

Aeroportul Internaţional Chişinău a fost nominalizat la categoria cu un flux de până la 5 milioane pasageri, alături de aeroporturile din Cork, Tallinn, Torino, Londra şi Limak.

Încă de la concesionarea aeroportului, Avia Invest şi-a propus ca obiectiv principal promovarea Aeroportului Chişinău pe plan european şi mondial, stabilind parteneriate de succes cu operatorii aerieni, în vederea extinderii şi diversificării rutelor de zbor operate direct din Chişinău.

Avia Invest, Aeroportul Chişinău, nominalizat la “Best European Airport Awards 2018”

 

În perioada 18-20 iunie, Avia Invest, Aeroportul Internaţional Chişinău, este alături de alte 800 de companii avia din 70 de ţări ale lumii la cea de-a 28-a ediţie a Adunării Generale a Consiliului Internaţional al Aeroporturilor, găzduită în acest an de Bruxelles. Participarea la eveniment şi nominalizarea la prestigioasele premii ACI Europe confirmă faptul că Aeroportul Internaţional Chişinău devine unul din cele mai competitive aeroporturi din regiune.

Avia Invest, Aeroportul Chişinău, nominalizat la “Best European Airport Awards 2018”
 

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.