Averea primarului de București: Ce salariu ridică lunar Gabriela Firea

Primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, a avut anul trecut un salariu de 119.000 de lei (RON), adică aproximativ 10.000 de lei pe lună, adică circa 2.150 de euro, potrivit declaraţiei de avere pe care Firea a publicat-o recent. De asemenea, edilul Bucureșiului deţine bijuterii şi tablouri în valoare de 240.000 de euro.

Foto: adevarul.ro

În comparaţie cu 2016, când Gabriela Firea a deţinut funcţia de primar începând cu a doua jumătate a anului şi a câştigat peste 39.000 de lei românești, în 2017, dânsa a câştigat 119.000 de lei în calitate de primar al Bucureştiului

Potrivit declaraţiei de avere pe care edilul capitalei României a publicat-o recent pe site-ul instituţiei pe care o conduce, Gabriele Firea deţine bijuterii din aur, metale preţioase şi tablouri care însumează 240.000 de euro, scrie mediafax.ro.

La capitolul terenuri, Gabriela Firea deţine şase astfel de bunuri, dintre care trei intravilane, unul extravilan şi două forestiere, la care primarul deţine o cotă parte. În ceea ce priveşte autoturismele, Gabriela Firea declară că deţine o singură maşină, marca Mercedes, cumpărată în anul 2010.

De asemenea, în aceeaşi declaraţie a primarului general apare şi venitul soţului ei, primarul comunei Voluntari, care anul trecut a încasat din această funcţie un venit de peste 81.000 de lei românești.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.