Citește toate știrile la acest subiect

„Avantajele” lui Ion Ceban la alegeri, prezentate de Bogdan Țîrdea: „Nimeni nu a făcut mai multe pentru Chișinău decât Ceban”

În plină campanie electorală, deputatul PSRM, Bogdan Țîrdea, a prezent în opinia sa o serie de avantaje ce l-ar favoriza pe candidatul socialist Ion Ceban la funcția de primar general al capitalei.

„Avantajele” lui Ion Ceban la alegeri, prezentate de Bogdan Țîrdea: „Nimeni nu a făcut mai multe pentru Chișinău decât Ceban”
(Foto: UNIMEDIA)

Potrivit politicianului, Ion Ceban ar deține o educație înaltă în domeniul managementului urban, precum că ar fi obținut studiile la cel mai prestigios colegiu din lume.

„Care dintre concurenţi cunoaşte situaţia din capitală ca Ion Ceban? Năstase, Codreanu sau Radu? Cine e încă în birourile subordonaţii cu busola şi GPS-ul de la telefon?”, scrie Bogdan Țîrdea într-o postare pe facebook.

Pub

De asemenea, Țîrdea adaugă că nici un candidat ce a înaintat în această funcție nu deține proiecte reale și specifice pentru dezvoltarea orașului.

Silvia Radu încă fură iniţiative PSRM, de exemplu lansarea toleibuzului până în orașul Sîngera. Lui Năstase nu-i pasă de proiecte, planuri de oraş! E interesat de primărie, ca să ajungă în Parlament”, a mai adăugat Țîrdea.

În acest context, politicianul a mai adăugat precum că nici unul din candidați nu a luptat pentru reparația terenurilor de joacă, stadioanelor și școlilor din capitală, ci a luptat pentru o compensaţie sporită, beneficii şi salarii.

UNIMEDIA amintește că în cursa electorală s-au înscris deocamdată Ion Ceban (PSRM), Valeriu Munteanu (PL), Andrei Năstase (Platforma DA), Reghina Apostolova (Partidul Șor), Alexandr Roșco (Antifa) și Victor Strătilă (PVE).

De asemenea, candidatul PUN, Constatin Codreanu, s-a lansat în campania electorală pentru alegerile locale din Chișinău. Potrivit acestuia, de 10 ani asistăm la degradarea capitalei.

La moment, candidații independenți sunt Sergiu Tofilat, Silvia Radu care sunt în procesul de colectare a semnăturilor.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub