Automobilul cu care se deplasa Filat, implicat într-un accident rutier

UPDATE: Potrivit IGP, Impactul a  avul loc astăzi, 29 noiembrie, curent, în jurul orelor 11:40 pe traseul Chișinău-Leușeni, km 22.  Automobilul de model „VW Touareg” la volanul căruia se afla un locuitor al or. Cricova, de 40 de ani, care se deplasa din direcția Leușeni spre Chișinău  s-a tamponat cu automobilul de model „Toyota” la volanul căruia se afla un locuitor al or. Stăuceni, de 33 de ani.

Accidentul a fost cauzat de vizibilitatea redusă și condițiile rutiere nefavorabile (traseu umed) 

Reamintim că astăzi, 29 noiembrie, automobilul cu care se deplasa preşedintele PLDM, Vlad Filat, şi o maşină care îl însoţea au fost implicate într-un accident rutier pe traseul Chişinău – Leuşeni. Potrivit unui comunicat al PLDM, automobile ar fi fost lovite de un automobil ce se deplasa din sens opus, transmite UNIMEDIA.

Potrivit serviciului de presă al Partidului Liberal Democrat, în urma accidentului, două persoane din paza preşedintelui PLDM au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pub

De asemenea, încă o persoană a suferit un traumatism la picior, fiindu-i acordată asistenţă medicală. 

Poliţia investighează circumstanţele producerii accidentului.

Amintim că la începutul lunii octombrie, alți doi lideri politici au fost implicați într-un accident rutier pe același traseu, Chișinău-Leușeni. Atunci prim-vicepreședintele PL, Dorin Chirtoacă, și vicepreședintele formațiunii, Valeriu Munteanu, au scăpat ca prin minune după ce s-au tamponat cu un cal ce a ieșit pe șosea. La volanul mașinii s-ar fi aflat, potrivit lui Munteau și Chirtoacă, pretorul sectorului Centru, Oleg Poiată.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub