Automobil asigurat, combustibil garantat

Compania de asigurări Moldasig SA își premiază clienții fideli. Din 15 octombrie și până în 31 martie 2018, se desfășoară campania promoțională „Automobil asigurat, combustibil garantat!”, lansată în parteneriat cu LUKOIL SRL. În această perioadă, fiecare participant la promoție beneficiază de premii.

Automobil asigurat, combustibil garantat
(Foto: moldasig.md)

La procurarea asigurării obligatorii de răspundere civilă auto internă (RCA) sau externă (Carte Verde) de la MOLDASIG, șoferii primesc premii instant – carduri pentru combustibil pentru a-și alimenta mașina la orice stație LUKOIL. Valoarea acestora variază în funcție de tipul asigurării auto. Astfel, pentru RCA, participanții la promoție primesc un card de 100 de lei, pentru Cartea Verde valabilă 15 zile – 150 de lei, iar dacă valabilitatea este pentru o lună, atunci surplusul în rezervor e în valoare de 300 de lei.

Și surprizele nu se opresc aici! Următorul pas pe care trebuie să-l facă fiecare șofer asigurat este să trimită un mesaj scurt incluzând codul cardului cadou, la numărul de telefon 079 444 111, astfel fiind înregistrat automat la tombolă. În joc sunt puse alte 30 de premii: carduri valorice a câte 1 000 de lei pentru combustibil. Extragerile câștigătorilor se vor desfășura în trei etape: pe data de 01 decembrie 2017, 01 februarie 2018 și 01 aprilie 2018. Toate rezultatele tombolei vor fi afișate pe www.moldasig.md, în prezența unei comisii de validare, care va desemna câștigătorii.

Participanții la promoție și deținătorii de carduri valorice vor beneficia de carburanți la oricare din stațiile LUKOIL de pe teritoriul Republicii Moldova. Harta amplasării stațiilor poate fi găsită aici: http://www.lukoil.md/ro/gmap.

La această campanie promoțională se pot înscrie toate persoanele fizice sau juridice cu vârsta de 18 ani împlinită în perioada desfășurării, care au domiciliul pe teritoriul Republicii Moldova și au perfectat o asigurare de tip RCA sau Carte Verde la MOLDASIG. Fiecărui beneficiar al unui premiu instant i se oferă posibilitatea de a-și încerca norocul în mod repetat.

Informații privind promoția pot fi solicitate la orice punct de vânzare sau la numărul de telefon 022 889 867.

Compania MOLDASIG SA este lider pe piața de asigurări din Republica Moldova, garantând fiabilitate și siguranță fiecărui client. În anul 2014, publicația SeeNews a plasat-o în TOP 100 pe piața asiguratorilor din Europa de Sud-Est, alături de cele mai mari societăți de gen din regiune.

În acest an, Moldasig este lider în achitarea despăgubirilor pentru accidente în afara țării. Datele Biroului National al Asiguratorilor de Autovehicule (BNAA) arată că societatea a achitat cele mai multe daune pe Carte Verde în primele cinci luni din 2017, fiind și asiguratorul cu cele mai multe vânzări pe acest segment.

MOLDASIG SA este întotdeauna alături de persoanele care au nevoie de protecție si de întreprinderile care au grijă să-și protejeze proprietățile în orice situație economică.

www.moldasig.md

Str. Vlaicu Pârcălab, 63, mun. Chişinău, MD-2012

P.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub