(audio) Câte 600 de lei ar fi primit „simpatizanții” lui Șor pentru a protesta la sediul PAS. Maia Sandu: „Nu ne vom opri în a cere justiție pentru toți”

Câte 600 de lei, atât ar fi primit „simpatizanții” lui Ilan Șor pentru a protesta în fața sediului Partidului Acțiune și Solidaritate. Lidera PAS, Maia Sandu, a publicat pe pagina sa de Facebook o înregistrare audio în care un bărbat poveștește cum a ajuns la flashmob-ul organizat de Partidul ȘOR.

(audio) Câte 600 de lei ar fi primit „simpatizanții” lui Șor pentru a protesta la sediul PAS. Maia Sandu: „Nu ne vom opri în a cere justiție pentru toți”
(Colaj: UNIMEDIA)

„Ne-a spus cu trei zile în urmă să vin aici. Mi-a spus că-mi dă pe cartelă 300 de lei și încă 300 așa. Toți oamenii sunt de la Botanica. Ne-au adus cu autocarul și am urcat de la Serghei Lazo. Pe noi ne-a organizat unul pe nume Vanea, el e la pensie”, povestește un bărbat prezent la manifestație.

Acesta a mai spus că a participat la flashmob-ul organizat de Partidul ȘOR în fața Judecătoriei Chișinău cu sediul la Buiucani. Atunci participanților li s-ar fi dat câte 150 de lei.

„Eu sunt invalid, am o pensie de 550 de lei. Ni s-a zis să stăm aici o oră și 20 de minute”, le-a mai spus bărbatul celor doi membri PAS cu care a discutat.

La rândul ei, Maia Sandu a venit cu o reacție la manifestația desfășurată în fața sediului PAS.

Pub

„Am urmărit cu tristețe oamenii, în mare majoritate bătrâni, veniți astăzi la sediul PAS să ne someze să nu-l mai criticăm pe Șor și să nu mai cerem justiției pedepsirea lui. Protestatarii cereau să nu fie ponegrită imaginea lui Șor. Nu ai ce ponegri la un individ implicat în furtul miliardului și în coruperea oamenilor, profitând de sărăcia lor.

În înregistrarea video, auzeam cum oamenii veniți astăzi se plângeau că au pensii foarte mici, că prețurile sunt foarte mari, că viața este foarte dificilă în Moldova. Din păcate, este adevărat. Cu părere de rău, această stare gravă de lucruri din țară și necazul acestor oameni au fost cauzate anume de Șor, Plahotniuc și alții ca ei, care au furat și au spălat miliarde, care trăiesc în bogăție pe seama acestor oameni, iar acum își bat joc de ei, plătindu-le câteva sute de lei pentru a veni pe frig să le facă jocul”, a scris Maia Sandu.

Aceasta spune că nu se vor opri să ceară justiție, astfel încât cei care sunt vinovați, să fie pedepsiți.

„Nu ne vom opri în a cere justiție pentru toți și pedepsirea celor vinovați, inclusiv a lui Șor, anume pentru că dorim ca oamenii să nu trăiască în mizerie. Noi vrem oamenii să trăiască demn și pentru asta vom depune toate eforturile”, a conchis președinta PAS.

Deocamdată Partidul ȘOR nu a venit cu o reacție la cele declarat de manifestant precum ce le-ar fi plătit pentru prezență la flashmob. 

UNIMEDIA amintește că un grup de simpatizanți și susținători a lui Ilan Șor au protestat în fața sediului Partidului Acțiune și Solidaritate.

Manifestanții Aceasta susțin că PAS ar face presiune pe justiție, organizând flashmob-uri la Procuratură și cerând judecătorilor să urgenteze traducerea dosarului Șor pentru a fi examinat la Curtea de Apel.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub