Astăzi se lansează noul iPhone 8

Apple se pregăteşte să lanseze astăzi noi smartphone-uri. Cel mai aşteptat model este cel cunoscut sub numele de iPhone 8, dar se va numi, de fapt, iPhone X Edition, pentru a marca 10 ani de la lansarea primului telefon Apple. De asemenea, compania va prezenta alte două noi modele de smartphone-uri, cunoscute ca iPhone 7S şi iPhone 7S Plus, dar care se vor numi, potrivit zvonurilor, iPhone 8 şi iPhone 8 Plus.

Astăzi se lansează noul iPhone 8

Noul iPhone X va veni cu un design nou, bazat pe sticlă şi metal, display edge-to-edge, încărcare wireless şi chipset mult mai puternic decât cele din generaţiile anterioare (posibil hexa-core). iPhone X va avea un preţ care va porni de la 999 dolari în Statele Unite şi va renunţa complet la sistemul de autentificare prin amprentă TouchID. În locul acestei tehnologii va veni FaceID, o tehnologie avansată de recunoaştere facială, care funcţionează din orice unghi. Butonul Home de pe iPhone X va dispărea, acesta fiind înlocuit cu o bară software subţire, care îi va prelua funcţiile. Alternativ, utilizatorii vor putea folosi butonul lateral Power pentru a realiza câteva dintre funcţiile care erau atribuite pe Home, precum întoarcerea la meniul principal şi accesarea asistentei virtuale Siri.

iPhone 8 şi iPhone X. Funcţie de încărcare wireless cu viteză redusă pe iPhone X

Pub

În ceea ce priveşte funcţia de încărcare wireless de pe iPhone X, aceasta va oferi viteză doar la jumătate din viteza produselor concurente. Asta deoarece Apple nu beneficiază încă de o expertiză suficientă în domeniu, iar compania se află în „război” cu Qualcomm, unul dintre principalii furnizori de astfel de soluţii.  

Terminalul va putea fi precomandat, în ţările din primul val, începând cu 15 septembrie. Pe 22 septembrie terminalul va ajunge şi în magazinele fizice.

Noile modele din seria cunoscută sub numele de iPhone 7S (iPhone 8 şi iPhone 8 Plus) vor fi echipate cu un spate din sticlă şi ramă din oţel, în timp ce hardware-ul intern va fi comparabil cu cel de pe iPhone X.

iPhone 8 şi iPhone X. Un nou ceas inteligent şi Apple TV 4K

Alături de noi smartphone-uri, se pare că vom vedea şi un nou Apple Watch cu suport pentru conectivitate 4G şi un Apple TV cu suport pentru redare de conţinut 4K. 

Apple Watch 3 va primi noi funcţii. Printre acestea, cea mai importantă pare să fie conectivitatea wireless prin protocolul LTE, care asigură operarea dispozitivului chiar şi fără un smartphone. Astfel, aplicaţiile se pot conecta la internet direct, fără să mai treacă prin bluetooth şi Wi-Fi, iar dispozitivul va putea prelua şi iniţia apeluri de voce de unul singur. 

Apple TV ar trebui să facă în sfârşit tranziţia către rezoluţia 4K. Acesta va putea să redea conţinut de pe cele mai populare servicii de streaming la calitate maximă. 

Evenimentul de lansare va avea loc la noul cartier general al Apple din Cupertino şi va începe la ora (Moldovei) 20:00.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub