Arnold Schwarzenegger se simte „bine” însă nu „grozav”, după operația pe cord deschis

Arnold Schwarzenegger a declarat că se simte ''bine'' însă ''deocamdată nu grozav'' după operaţia pe cord deschis pe care a suferit-o recent, relatează vineri Press Association.

Arnold Schwarzenegger se simte „bine” însă nu „grozav”, după operația pe cord deschis
Addicted 2 Success

Cunoscut în special pentru rolul din seria ''Terminator'', actorul în vârstă de 70 de ani, fost guvernator al statului California şi deţinător al titlului Mr. Olympia, a publicat pe Twitter o scurtă înregistrare video în care oferă noi detalii despre starea sa de sănătate şi le mulţumeşte fanilor pentru susţinere, scrie agerpres.ro

Aşezat în faţa unei table de şah, joc despre care spune că îl ajută să-şi menţină mintea şi memoria proaspete, fostul campion de culturism a declarat că se simte mai bine, însă ''deocamdată nu grozav'', precizează sursa citată.

Arnold Schwarzenegger a fost externat la 6 aprilie de la Centrul medical Cedars-Sinai şi s-a întors weekendul trecut în locuinţa sa din Los Angeles.

Actorul a fost operat la 29 martie pentru a-i fi înlocuită o valvă cardiacă implantată în 1997 din cauza unui defect congenital la inimă.

Născut în Austria în 1947, Schwarzenegger a ajuns în Statele Unite în 1968, unde a avut o carieră îndelungată, impunându-se ca actor, om politic, militant ecologist şi, în ultimul timp, ca unul dintre criticii preşedintelui Donald Trump

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub