Aplicația ideală pentru o minte sănătoasă într-un corp sănătos! Vezi ce vei avea astăzi la cină!

Adio cântare ultra fine și cercetarea atentă a etichetelor produselor pentru a vedea câte calorii conține un produs sau altul. E destul să descarci aplicația Calorific de pe Apple Store pentru utilizatorii de iphone, și Google Play pentru cei cu Android, și dieta zilnică poate fi ușor calculată.

Aplicația ideală pentru o minte sănătoasă într-un corp sănătos! Vezi ce vei avea astăzi la cină!

Aplicația apărută pe dispozitivele mobile încă în 2014, este “nutriționistul” perfect atât pentru aliații unui mod sănătos de viață cât și pentru obsedații formelor lipsite de cusur.

Calorific este programul cu ajutorul căruia poți să vezi câte grame de cartof sau roșii sunt suficiente pentru a aduna 200 de calorii. “De ce 200 calorii? Pentru că este porția perfectă la oricare din mesele zilei, ușor cogniscibilă fără a recurge la eticheta produsul consumat”,  se menționează în descrierea aplicației.

Pub

Cu ajutorul aplicației se poate naviga în funcție de ordinea alfabetică a produsului râvnit. De asemenea, puteți cauta alimentul potrivit categoriei din care face parte: fie fructe, fie legume sau poate produse de patiserie. De exemplu, dacă vreți să mâncați ouă, carne de pui plus roșii și castraveți, dar, în același timp, să nu depășiți 200 de calorii, apoi, prin intermediul aplicației, veți putea calcula exact, câte grame de fiecare produs aveți nevoie.

Tot la capitolul căutare, aplicația vine cu un bonus gastronomic, acolo unde găsiți mesele festive. Nu s-a omis nici rubrica comparație, în așa fel putem pune pe același cântar o jumatate de avocado și o legătură imensă de roșii cherry pentru fix 200 de calorii.

În plus, programul descrie valoarea nutritivă atât a produselor alimentare cât și a lichidelor.

Din păcate, aplicația abia descărcată (gratuit) are aproximativ jumatate din alimente blurate, iar pentru a le “deschide”, utilizatorii ar trebui să scoată din buzunare cel puțin 1,99$. Prețul obținerii unui “corp” sănătos poate fi diminuat la 0,99$ în cazul unei partajări pe Facebook sau Twitter, un pas de marketing genial pentru cei de la Calorific.

Aplicația Calorific numără circa 144 de poziții alimentare, iar fondatorul acesteia, Nic Mulvaney promite actualizări în continuare.

Autor: Maxim Potîrniche, stagiar

 

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub