Apartamente sigure și confortabile de la Lagmar

Lagmar Impex a dat în exploatare un nou complex rezidențial. Evenimentul a avut loc pe data de 1 august și a fost însoțit de un program festiv și distractiv.

Proiectul Gh. Cașu a fost finalizat cu 5 luni înainte de termen, fiind și primul complex rezidențial dat în exploatare în anul 2017 din lista tuturor complexelor locative din municipiul Chișinău.

Apartamente sigure și confortabile de la Lagmar
(Foto: lagmar.md)

Evenimentul de inaugurare a început cu tăierea lenții și sfințirea casei. În cadrul programului invitații și proprietarii celor 440 de apartamente au avut parte de o tombola, un concert, un fourchette delicios și un program de animație pentru copii.

Pub

Printre invitați au fost prezenți: Nistor Grozavu, viceprimar al mun. Chișinău; Pavel Rusu, pretor interimar sector Centru și Otilia Dandara, prorector USM. Atât invitații cât și proprietarii apartamentelor și-au exprimat mulțumirea, admirația față de lucrările și responsabilitatea echipei Lagmar.

Complexul rezidențial Gheorghe Cașu este situat în sectorul centru al capitalei, într-o zonă liniștită și înverzită, accesibil din punct de vedere al infrastructurii, la 10 minute distanță de centrul comercial Malldova și memorialul Eternitatea. Complexul este compus din 6 blocuri a câte 10 etaje și este dotat cu parcare subterană, două terenuri de joacă pentru copii și un teren de fitness.  Totodată, în cadrul acestuia a fost construită o cantină şi o biblioteca pentru campusul Universității de Stat din Moldova.

În acest complex mai sunt apartamente de vânzare cu 1, 2 și 3 camere, iar până la 30 septembrie toți cumpărătorii se vor bucura de reduceri. Cei care nu au posibilitatea să achite suma integral pot beneficia de un credit până la 20 de ani, de la una din băncile partenere a companiei Lagmar.

Amintim că Lagmar Impex este una dintre companiile lider în domeniul construcțiilor de blocuri locative noi, reușind să finalizeze cu succes  și să dea în exploatare în termen sau mai devreme de termen peste 1500 de apartamente.

LAGMAR.MD

P.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub