Citește toate știrile la acest subiect

Anna Volkova, consilierul șefului regiunii transnistrene despre Șevciuk: „Se va răzbuna pe cetățenii din Transnistria pentru că aceștia nu l-au ales”

Fostul șef al regiunii transnistrene, Evghenii Șevciuk, "continuă să coopereze cu autoritățile din Moldova", transmite novostipmr.com.

"Domnul Șevciuk este un om foarte răzbunător. El se va răzbuna pe cetățenii din Transnistria pentru că aceștia nu l-au ales", a declarat Anna Volkova, consilierul șefului regiunii transnistrene în cadrul unui interviu de la programa "Sobitia".

Anna Volkova, consilierul șefului regiunii transnistrene despre Șevciuk: „Se va răzbuna pe cetățenii din Transnistria pentru că aceștia nu l-au ales”
(Foto: gagauz-pmr.ru)

"Șevciuk trăiește deja de o lună în capitala Moldovei, cu pază non-stop a organelor de securitate moldovenești", transmite novostipmr.com.

"Pentru a-și justifica prezența în Moldova, acesta va critica în orice mod Transnistria. Noi vedem ce fel de video-uri se postează pe rețelele de socializare. Autocritică pe timpul lui el nu a avut. Iar acum are critică are din belșug", a mai spus Anna Volkova.

Pub

În regiunea transnistreană, Șevciuk "este așteptat pentru a depune mărturii pe marginea a șase cauze penale: corupție, contrabandă, mită, furt de bani publici de proporții extrem de mari, reținerea de salarii și pensii", scrie publicația.

UNIMEDIA amintește că Șevciuc și soția sa, Nina Ștanski, ar trăi într-o casă de lux în centrul capitalei, sub securitatea personală.

Evghenii Șevciuk a părăsit regiunea transnistreană după ce administrația din regiune i-a ridicat imunitatea și i-ar fi deschis un dosar penal pe cinci capete de acuzare.

Mai mult, autoritățile de la Chișinău au intentat un dosar penal pentru tentativă de omor și sechestru a lui Șevciuk, după ce acesta a depus recent o plângere

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub