Ambasada SUA la Chișinău anunță: Toate înregistrările pentru Green Card până pe 18 octombrie vor fi anulate

Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova a anunțat că toate dosarele depuse pentru participare la tombola „Loteria Vizelor Green Card” până pe 18 octombrie vor fi anulate.

Ambasada SUA la Chișinău anunță: Toate înregistrările pentru Green Card până pe 18 octombrie vor fi anulate
(Foto: Green Card)

Deși startul pentru înregistrarea dosarelor a fost anunțată pe 3 octombrie, misiunea diplomatică a SUA anunță că din cauza unor probleme tehnice, înregistrarea în program s-a amânat până la data de 18 octombrie.

Perioada de înscriere se va încheia pe 22 noiembrie 2017. 

Pub

Cererile celor înscriși până pe 18 octombrie vor fi anulate, iar pentru a participa la tombolă va fi nevoie să retrimită dosarul pe pagină oficială pentru înscrierea la DV-2019: www.dvlottery.state.gov.

Toate celelalte cerințe de eligibilitate rămân aceleași. Începând cu data de 15 mai 2018, solicitanții în DV-2019 vor putea utiliza numărul unic de confirmare furnizat la înregistrare pentru verificarea statutului de participant online la dvlottery.state.gov pentru a vedea dacă a fost selectată înregistrarea lor.

Vor fi informați participanții care au reușit să participe la procedura de înscriere pentru a depune cereri pentru DV. De asemenea, Departamentul va confirma înregistrările la interviu prin viza de verificare a statutului de participant.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub