(#altfel) Infografic: statul ar putea face 185 de milioane de lei pe seama persoanelor ce au permis de conducere de tip vechi. Iată ce putem face cu această sumă:

V-aţi întrebat vreodată câţi şoferi din Republica Moldova deţin un permis de conducere fără termen de valabilitate? Dacă da, aflaţi dar că numărul acestora, potrivit BizLaw.MD, este de peste jumătate de milion şi toţi fără nicio excepţie îl vor pierde, atunci când vor fi nevoiţi prin lege să-şi perfecteze permise de tip nou, scrie autoblog.md

Schimbarea permiselor de conducere va fi necesară doar după aprobarea proiectului de hotărâre în acest sens, elaborat de Ministerul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor.

(#altfel) Infografic: statul ar putea face 185 de milioane de lei pe seama persoanelor ce au permis de conducere de tip vechi. Iată ce putem face cu această sumă:
(Colaj: UNIMEDIA)

Acesta prevede că documentele fără termen de valabilitate vor trebui schimbate până în 2019, iar șoferii, care vor atinge vârsta de 65 de ani vor fi obligați să treacă un control medical.

În prezent, în Republica Moldova sunt 579.645 de șoferi care dețin permise fără termen de valabilitate, astfel noi am calculat ce sumă ar primi statul dacă fiecare din ei și-ar perfecta permisul în 30 de zile, o sumă de 185 de milioane de lei.

Pub

Iată ce putem face din acești bani:

1) Din această sumă 185.486 de pensionari ar putea primi pensia dublă pentru o lună. (pensie medie din Republica Moldova)
2) Cristiano Ronaldo a cheltuit doar 1/4 din această sumă ca să-și cumpere o nouă mașină.
3) Din această sumă, fiecare din cei 3 milioane de cetățeni a Republicii Moldova ar primi câte 60 de lei.
4) 13.759 de absolvenți ar putea primi cadou de la stat câte un iPhone 7 red.

Pentru a citi mai multe opțiuni, accesați altfel.md

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub