Alexandru Arşinel, în lacrimi după primul spectacol fără Stela Popescu: „Mi-am dat seama că...”

Alexandru Arşinel a început să plângă în direct la TV, după ce a vorbit despre primul spectacol pe care l-a susţinut fără partenera sa de scenă, Stela Popescu. Actorul nu a putut trece peste moartea marii actriţe şi îi simte lipsa foarte tare. 

Alexandru Arşinel, în lacrimi după primul spectacol fără Stela Popescu: „Mi-am dat seama că...”
(Foto: revista.ro)

„A trebuit să înfrunt mult mai multe în ultimii ani şi totul a culminat cu dispariţia Stelei şi a Cristinei (Stamate n.r.). Stela a făcut parte, în mod firesc, din viaţa mea, din familie. Eram ca şoarecele cu pisica, ne mai ciondăneam. Acum câteva zile eram undeva şi tot aşteptam să vină, mă uitam după ea.

Mi s-a întâmplat la Valencia, în turneul ăsta scurt, am intrat să-mi fac calupul şi am spus un monolog, am făcut o ieşire falsă, m-am întors şi mi-am adus aminte ce urma să spun întodeauna: Stela Popescu, să o anunţ. Mi-am dat seama că nu o mai pot anunţa, că nu mai am cum să o prezint pe Stela. (...) Cuplul nostru nu avea cum să reziste dacă nu ne cream noi în jurul nostru o platoşă de apărare. Au fost multe încercări de destabilizare, mai ales după Revoluţie. Nu mă gândeam niciodată că o să trăiesc s-o văd pe Stela murind”, a spus Alexandru Arşinel la "Teo Show", transmite Cancan.ro.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub