Citește toate știrile la acest subiect

Alexandr Petkov se alătură lui Renato Usatîi

Comunistul Alexandr Petkov se alătură lui Renato Usatîi și va candida în alegerile parlamentare pe listele Partidului „Patria”. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe susținute de cei doi, relatează UNIMEDIA.

Alexandr Petkov se alătură lui Renato Usatîi
(Foto: captură video privesc.eu)

Renato Usatîi a declarat că îi pregătește lui Petkov locul trei în lista de candidați.

„Suntem cunoscuți de multă vreme, avem aceleași viziuni. Eu i-am propus să meargă în alegeri cu noi, pe listele Partidului „Patria”. Eu mă bucur că el a acceptat”, a declarat Renato Usatîi.

Pub

Petkov a declarat că a decis să se alăture Partidului „Patria” pentru a participa în alegeri și a continua lupta împotriva lui Vlad Plahotniuc și guvernanților aflați astăzi la putere.

Alexandr Petkov nu se regăsește pe lista PCRM și l-a criticat în repetate rânduri pe Vladimir Voronin. Acesta a declarat că nu pleacă din PCRM și rămâne comunist, chiar dacă va fi exclus din formațiune.

În același timp, Renato Usatîi declară că este gata să facă coaliții post-electorală cu PCRM și PSRM.

Amintim că anterior, și fostul comunist Grigore Petrenco a aderat la echipa lui Usatîi. Acesta se regăsește pe lista de candidați pentru funcția de deputați din partea Partidului „Patria”, fiind situat pe locul patru. După ce s-a alăturat în alegeri la Usatîi, Petrenco a fost exclus din PCRM. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub