Citește toate știrile la acest subiect

Al doilea raport Kroll este în faza finală și ar urma să fie transmis în câteva săptămâni

Reprezentanții companiilor Kroll și Steptoe & Johnson au efectuat, pe 7 noiembrie 2017, o vizită la Chișinău cu scopul de a agrea structura și termenele strategiei de recuperare a activelor delapidate ca urmare a fraudei care a dus în 2014 la insolvabilitatea a trei bănci din Republica Moldova: Banca de Economii SA, Banca Socială SA  și Unibank S.A.

Reprezentanții consorțiului internațional au confirmat că al doilea raport de investigație este în fază finală de redactare și este planificat să fie transmis în următoarele câteva săptămâni.

Al doilea raport Kroll este în faza finală și ar urma să fie transmis în câteva săptămâni
(Foto: UNIMEDIA)

Reprezentanții companiilor Kroll și Steptoe & Johnson au prezentat o versiune actualizată a strategiei de recuperare a activelor delapidate, în care se ține cont de comentariile anterioare ale reprezentanților BNM, ARBI și ai Procuraturii Anticorupție, transmite BNM printr-un comunicat.

Implementarea strategiei va fi condusă de către organele de anchetă și urmărire penală moldovenești cu sprijinul companiilor Kroll și Steptoe & Johnson.

Pub

Autoritățile din Republica Moldova vor crea un grup de lucru care va conlucra cu experții Kroll și Steptoe & Johnson și va obține, în mod regulat, informații actualizate cu privire la progresul înregistrat.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub