AIE vrea pace în Parlament: Vom evita subiectele care încing spiritele

Liderii Alianței pentru Integrare Europeană au convenit să evite pe cât va fi posibil subiectele ce încing spiritele în Parlament. Desprea aceasta s-a convenit în cadrul ședinței de astăzi a Consiliului AIE, transmite UNIMEDIA cu referire la declarațiile făcute de președintele de onoare al PD, Dumitru Diacov.

Liberal-democratul Valeriu Streleț a completat că de acum încolo se vor axa mai mult pe subiectele ce țin de interes național și care derivă din programul de guvernământ asumat de cele trei partide membre AIE.
AIE vrea pace în Parlament: Vom evita subiectele care încing spiritele
(Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie)

La rândul său, liderul PL Mihai Ghimpu a precizat că în cadrul ședinței Consiliului s-a discutat despre vizita la Moscova a premierului Vlad Filat. „Nu se pune problema renunțării la pachetul energetic UE. Și este clar că nu vom avea preț mic la gaz. Când am avut? Rusia este un stat cu resurse energetice, iar piața dictează prețurile. 

În cadrul ședinței Consiliului Alianței au fost trecute în revistă prioritățile pentru „noul sezon politic” și deciziile care urmează să fie luate în perioada următoare.

Nu au fost discutate subiectele privind remanierile din Guvern, nici numirea noului director SIS și CNA, iar pe final, Dumitru Diacov a menționat că a fost cea mai pașnică ședință a AIE.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub