Administrația IMSP a instituit o linie verde unde pacienții pot să se plângă pe medici

Institutului Mamei și Copilului ia măsuri. La solicitarea administrației a fost instituită în regim de urgență Linia Verde - la numărul 022 781296. 

Administrația IMSP a instituit o linie verde unde pacienții pot să se plângă pe medici
(Foto: Institutul Mamei si Copilului)

Numărul va funcționa începând cu data de 15.01.2018, în zilele de lucru, între orele 8:00 - 17:00, pentru a asigura răspuns la sesizările pacienților legate de acordarea asistenței medicale în cadrul tuturor subdiviziunilor IMSP Institutul Mamei și Copilului, inclusiv Clinica „Emilian Coțaga".

În același timp, a fost aprobat un nou ordin privind mecanismul de gestionare a Registrului de reclamații în cadrul IMSP Institutul Mamei și Copilului. Astfel, pacienții sunt îndemnați să solicite colaboratorilor secției, în care sunt examinați, și să utilizeze acest registru, pentru a nota toate reclamațiile sau sugestiile.

Pub

Începând cu finele acestei luni, se va iniția desfășurarea unui șir de instruiri care vizează acordarea asistenței medicale calitative, precum și respectarea de către angajații Instituției, a protocoalelor și regulamentelor în vigoare, dar și a normelor de etică și deontologie.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub