Actrița Meghan Markle a vorbit pentru prima dată despre relația sa cu Prințul Harry: „Suntem îndrăgostiți”

La câteva zile de la anunțul palatului Kensington despre a treia sarcină a Ducesei de Cambridge, Kate Middleton, vine o altă noutate din lumea regală. Actrița Meghan Markle, cunoscută pentru serialul american "Suits" a vorbit pentru prima dată depsre relația ei cu Prințul Harry, fratele mai mic la Prințului William.

Actrița Meghan Markle a vorbit pentru prima dată despre relația sa cu Prințul Harry: „Suntem îndrăgostiți”
(Foto: celebrityinsider.org)

"Suntem doi oameni care sunt foarte fericiți și îndrăgostiți. Ne-am întâlnit în mod foarte "cuminte" câteva luni înainte ca acest fapt să devină subiect de știri. Eu lucram în tot acest timp și unicul lucru care s-a schimbat a fost percepția oamenilor. Eu nu m-am schimbat cu nimic. Eu sunt aceeași persoană, niciodată nu m-a definit relația amoroasă", a spus Meghan Markle pentru revista Vanity Fair, scrie elleuk.com, citat de UNIMEDIA.

Pub

Meghan Markle a adăugat că atenția presei pentru relația lor este "o provocare". 

Anterior, Palatul Kensington a scris un comunicat din partea Prințului Harry în care el se arăta dezamăgit de faptul că prietena sa, Meghan, a devenit subiectul unor știri și comentarii abuzive, sexiste și chiar rasiste. Prințul spunea că este "îngrijorat de siguranța lui Meghan și dezamăgit că nu a putut să o protejeze".

Markle l-a întâlnit pe prințul Harry în Londra în iulie, 2016 și cei doi au călătorit mult de atunci, pentru a se putea vedea. Prințul este stabilit în Londra, iar actrița în Toronto, Canada.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub