Acoperișul Institutului de Zoologie, care a fost distrus în urma unui incendiu, va fi reparat din banii statului. Cheltuielile estimate ar putea depăși patru milioane de lei

Acoperișul Institutului de Zoologie, care a fost distrus în urma unui incendiu de acum două luni, va fi reparat din banii de statului, însă suma alocată va trebui rambursată de către cei care se fac vinovați de izbucnirea focului.

Foto: dse.md

„Am alocat banii din bugetul statului pentru reparație. Iar după identificarea celui vinovat, acesta urma să restituie cheltuielile pe care le-a suportat statul”, a menționat Pavel Filip în cadrul ședinței de astăzi a Guvernului.

UNIMEDIA amintește  incendiul de la Institutul de Zoologie,a afectat o suprafață de peste o mie de metri pătrați din acoperiș. Flăcările a fost lichidate în seara zilei de 20 aprilie, după mai bine de trei ore de la localizare. 

Cheltuielile estimate pentru lucrările de reparație, unde acoperișul a ars aproape în totalitate şi va trebui înlocuit, ar putea depăși patru milioane de lei.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.