Accidentul din Harkov: Mama șoferiței Lexus-ului le-ar fi plătit compensații rudelor victimelor

Mama șoferiței automobilului de model Lexus, care acum o lună, a lovit mortal șase oameni și a rănit grav alți cinci în orașul Harkov, le-ar fi plătit compensații financiare rudelor victimelor câte 50 de mii de grivne pentru fiecare, echivalentul a 30 de mii de lei, raportează sursele media din Ucraina.

Accidentul din Harkov: Mama șoferiței Lexus-ului le-ar fi plătit compensații rudelor victimelor
(Foto: sud.ua)

Potrivit presei ucrainene, după accident, femeia și-ar fi vândut apartamentul din Harkov, iar banii i-ar fi transferat persoanelor apropiate celor care au avut de suferit de pe urma tragediei.

Potrivit avocatului suspectei, conturile pentru transferul de compensație, Zaițeva le găsește pe internet, iar cecurile anchetatorii le atașează cazului.

Pub

Jurnaliștii ucraineni mai scriu că mama și bunica uneia dintre tinerele decedate în accident, au refuzat anterior, să accepte bani de la rudele Elenei Zaițeva.

Menționăm că, bănuita este fiica adoptivă a omului de afaceri, milionarul în dolari, Vasilii Zaițev, care este și președintele consiliului și directorul general al uzinii „Ukrenergo Chermet”.

Amintim că acum o lună, șase oameni au murit, iar alți cinci au fost spitalizați cu răni grave, după ce un automobil de model „Lexus”, condus de o tânără în vârstă de 20 de ani, s-a tamponat cu un automobil „Volkswagen” și a derapat pe trotuar, unde se aflau mai mulți pietoni.

Vezi și momentul în care tânara din Harkov intră cu automobilul pe trotuar și accidentează grav pietonii.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub