A rămas mai puțin de o zi până la cel mai așteptat festival al anului

Au rămas ore numărate până la începutul festivalului, pe care l-am așteptat un an întreg! În acest an am decis să revenim la locația sa de origine la rezervația cultural-naturala Orheiul Vechi. 

A rămas mai puțin de o zi până la cel mai așteptat festival al anului
(Foto: Gustar 2017)

Aici, dragonul Gustar va renaște în forță în cuibul său natal, iar în perioada 19-20 august vom celebra Vara, Viața și Belșugul pământurilor noastre, dansând pe ritmurile incendiare a melodiilor etno.

Gustar 2017 este nu doar un festival muzical, unde în fața miilor de oaspeți vor evolua cele mai sonore nume ale muzicii mondiale. În acest an, organizatorii v-au pregătit o mulțime de surprize și activități pentru orice gusturi.

Timp de două zile, vom promova împreună modul sănătos de viață, prin intermediul activităților sportive, vom cânta și vom dansa, vom descoperi în noi și în copiii noștri noi talente și emoții. La fel, vom avea destul timp să ascultăm istorii interesante, legende despre Orheiul Vechi și despre minunile, pentru care este renumit acest loc.

Seara veți putea admira prin telescop unul dintre cele mai frumoase spectacole astronomice anuale - ploaia de stele, care în această perioadă a lunii se apropie de sfârșit.

Master-class-uri, târg de artizanat și expoziție de obiecte unice din lut, mâncăruri și băuturi delicioase și accesibile, o zonă de relaxare pentru cei care au obosit de gălăgia și agitația festivalului și multe multe altele vă așteaptă în cuibul dragonului Gustar!

Dar deoarece pentru mulți dintre noi festivalul Gustar înseamnă, în primul rând un concert incendiar, cele mai sonore nume ale muzicii mondiale și dansuri până la răsăritul soarelui, de această dată organizatorii au pregătit un program muzical deosebit.

Vineri, 18 august, începând cu ora 18:0 se permite cazarea în zona de camping, iar de la 19:30 pe scena mică de la intrarea în camping vor evolua câțiva tineri talentați: Mark Stam, 7 Klasse și DJ Anderson.

Sâmbătă, 19 august, începând cu ora 17:35 pe scena principală vor evolua The B-Groove (Moldova), Via Dacă (Moldova), Freedom Boombox (SUA), Gândul Mâței (Moldova), Koza Mostra (Grecia),  N.O.H.A. (Cehia/SUA).

Iar duminică, 20 august, veți savura concertul cu participarea Karafizi & The Roof (Moldova), Freedom Boombox (SUA), The Motans (Moldova), Spitalul de Urgență (România), Zdob și Zdub (Moldova) и Lou Bega (Germania)!

Vă amintim că până la sfârșitul zilei de azi biletele la festival costă 100 lei pentru o zi și 150 lei pentru 2 zile. Pe 19 și 20 august biletele vor costa 150 și 200 lei, respectiv.

Biletele pot fi procurate online aici: http://www.biletonline.eu/ , www.mticket.md,  www.afisha.md,  www.fest.md și în rețeaua de magazine TOP SHOP.

Cei care nu au reușit să cumpere bilete la transportul organizat, pot lua transportul public de la Gara Auto Centrală:

Chișinău - Butuceni - 10:20, 15:00, 18:15.
Chișinău - Trebujeni - 14:00.

Împreună readucem forța dragonului!

Pentru detalii: https://www.facebook.com/events/100138140635454/

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub