A pus punct: Veronica Herța a plecat de la Apă Canal Chișinău; „Demnitatea mea este mai presus”

Apă Canal Chișinău a rămas fără director. Adunarea Generală a aprobat cererea de demisie a Veronicăi Herța.

A pus punct: Veronica Herța a plecat de la Apă Canal Chișinău; „Demnitatea mea este mai presus”
(Foto: UNIMEDIA)

Herța spune că se bucură de faptul că a reușit să scoată companie din pragul falimentului. „În septembrie 2016, când am venit la Apă Canal Chişinău în calitate de Director General, întreprinderea era practic în prag de faliment: datoriile faţă de furnizori, care au livrat echipamente în cadrul Proiectului, se ridicau la peste 2 mln EURO, iar primul document care mi-a fost pus pe masă a fost Ordonanţa Instanţei privind încasarea a 16,2 mln. Lei. Anul 2017 pentru S.A. "Apă Canal Chişinău" a fost anul în care s-a reuşit evitarea falimentului şi deblocarea Programului de Investiţii finanţat de BERD, BEI şi Facilitatea de Investiţii pentru Vecinătate UE! În 2017 întreprinderea a înregistrat profit în valoare totală de circa 9,5 mil. lei, comparativ cu 81 mil. lei. pierderi în 2016. Mulțumiri Partenerilor de dezvoltare, Consiliului de Administrare şi nu in ultimul rând angajaților Apă Canal Chişinău. Este rezultatul muncii fiecărui în parte, pornind de la lăcătuş, sudor, şofer, controlor, inginer, contabil şi terminând cu echipa managerială! Deoarece oamenii care lucrează la Apă Canal sunt profesionişti şi dedicaţi muncii! Important este ca toate proiectele inițiate să continue”, a scris Herța pe pagina sa de Facebook.

Veroninica Herța afirmă că nu s-a ținut niciodată de funcții. „Eu nu m-am tinut niciodata de functii. Demnitatea mea este mai presus. Nici in concediu de boala artificial, cum fac altii, nu am de gand sa ma duc. Ma dau la o parte... Mă bucur că am reuşit să readuc la viaţă întreprinderea şi Proiectul, mă bucur că am reuşit să facem o echipă, mă bucur că am reuşit să lansăm mai multe proiecte pentru asigurarea unui serviciu mai calitativ consumatorilor, mă bucur că am readus speranţa în ochii angajaţilor… Sunt cu conştiinţa curată că în toată activitatea mea din cadrul Primăriei mun. Chişinău şi din poziţia Director General la Apă Canal, mi-am dăruit toată puterea şi priceperea pentru a asigura o dezvoltare durabilă în interesul consumatorilor dar şi angajaţilor”, a conchis fosta manager.

Pub

UNIMEDIA amintește că Veronica Herța a fost numită în funcția de director Apă Canal Chișinău pe data de 9 septembrie 2016, asta după ce fostul director și-a dat demisia.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub