Ziua ușilor deschise cu „înscriere prealabilă”: Ce vor putea vedea vizitatorii Parlamentului
Astăzi Parlamentul organizează Ziua ușilor deschise. Potrivit informațiilor, evenimentul se înscrie în șirul acțiunilor dedicate Zilei Internaționale a Democrației, marcate la 15 septembrie.
 
Foto: UNIMEDIA
Începând cu ora 13:00, vor fi organizate tururi  ghidate ale clădirii Parlamentului. Intrarea se va face în baza unui act de identitate, din jumătate în jumătate de oră, cu înscriere prealabilă.
 
În această zi, vizitatorii Parlamentului vor putea vedea expoziția instituțiilor care raportează Parlamentului. La standurile informative, oamenii vor afla despre activitatea instituțiilor publice și modul în care pot participa la luarea deciziilor.
 
Potrivit comunicatului, în premieră, în Parlament, va fi amenajată o zonă de joacă pentru copii. Aici micii vizitatori vor desena, face puzzle și vor participa la victorine cu premii.
 
Toți cei interesați vor putea afla cum să întocmească corect o petiție, precum și vor putea lăsa mesaje pentru deputați.  

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.