Ziua Națională a Rusiei, o sărbătoare importantă și pentru Dodon: „Vă felicit din toată inima. Ne unește nu doar istoria, dar și o cooperare de succes”

Se pare că Ziua Națională a Rusiei este o sărbătoare importantă și pentru Igor Dodon, care dis- de-dimineață a ținut să scrie un mesaj de felicitare. În acest sens, dânsul a ținut să menționeze faptul că Rusia a fost timp de secole un partener strategic foarte important al Republicii Moldova.

Ziua Națională a Rusiei, o sărbătoare importantă și pentru Dodon: „Vă felicit din toată inima. Ne unește nu doar istoria, dar și o cooperare de succes”
(Foto: UNIMEDIA)

„În numele poporului moldovean şi în numele meu, aduc sincere felicitări preşedintelui Federaţiei Ruse, Vladimir Putin şi tuturor ruşilor cu sărbătoarea de stat - Ziua Rusiei. Și le doresc cu sinceritate prosperitate, pace, bunătate și armonie”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

În acest sens, a ținut să menționeze faptul că Rusia a fost timp de secole un partener strategic foarte important al Republicii Moldova.

Pub

„Ne unește nu doar istoria, dar și o cooperare comercială și economică de succes în diferite domenii. Și în ciuda dorințelor unor politicieni, aceste relații nu se vor rupe”

„Permiteți-mi să-mi exprim încrederea că popoarele noastre prietenoase, depășind toate obstacolele, vor continua să contribuie la aprofundarea și extinderea parteneriatului multilateral strâns al Moldovei și al Rusiei. Profitând de această oportunitate plăcută, vă felicit din toată inima cu această ocazie și vă doresc să vă realizați toate gândurile și aspirațiile pentru gloria statului rus și a oamenilor săi mari”, a concluzionat Dodon.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub