Ziarul de Gardă: Cât costă un bilet la concertele lui Kirkorov, oaspetele care cântă gratuit pentru Igor Dodon

La 10 iunie 2018, sub patronajul lui Igor Dodon, la Sadova se desfășoară Festivalul Căpșunii și Mierii. Printre invitați se numără și interpretul Filip Kirkorov. Dodon afirmă că acesta este oaspetele său și că va cânta gratuit. Totuși, pe pagina oficială a lui Kirkorov, biletele pentru un concert variază de la 1000 la 8000 de ruble rusești pentru un loc, scrie zdg.md

Ziarul de Gardă: Cât costă un bilet la concertele lui Kirkorov, oaspetele care cântă gratuit pentru Igor Dodon

Pe pagina oficială a lui Filip Kirkorov, prețurile pentru bilete la concertele sale pornesc de la 1000 de ruble și pot ajunge până la 8000 de ruble rusești.

Pub

Presa rusă scrie că pentru un concert, Kirkorov este răsplătit în mediu cu sume care pornesc de la 30.000-40.000 de dolari.

UNIMEDIA amintește că la data de 10 iunie sub egida președintelui, în satul de baștenă al acestuia vor interpreta vestiți autohtoni și nu doar. Printre ei se numără interpretele de acasă Nelly Ciobanu și Natalia Gordienko, trupele „MILLENIUM”, „AKORD”, „THARMIS”, „DoReDos” și „căpșuna de pe tort Filip Kirkorov. 

Un alt concert cu iz electoral sub egida lui Dodon va avea loc la data de 24 iunie în Piața Marii Adunări Naționale. Printre invitați se numără interpretul rus Basta, ucrainianul Monatik, comedianta rusă Ecaterina Varnava, trupa din România, Akcent și prezentatorul rus Ivan Ciuikov. 

 

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub