YouTube a lansat o nouă secțiune de topuri muzicale, disponibilă în 44 de țări

YouTube a lansat o nouă secțiune de topuri muzicale, care afișează patru categorii: tendințe, topul melodiilor, topul videoclipurilor muzicale și topul artiștilor.

YouTube a lansat o nouă secțiune de topuri muzicale, disponibilă în 44 de țări
(Foto: Youtube)

Acest top este actualizat de mai multe ori pe zi pentru a oferi o imagine unică și în timp real asupra celei mai noi muzici preferate de fani. Topul oferă astfel o informații despre piesele la care fanii reacționează în fiecare moment, scrie playtech.ro.

Topul melodiilor e calculat pe baza tuturor versiunilor oficiale ale unei piese. Sunt incluse videoclipul oficial, melodia utilizată în conținutul generat de alți utilizatori și videouri cu versuri. Topul melodiilor este actualizat săptămânal, duminica.

În ceea ce privește topul artiștilor, sunt cei mai populari de pe YouTube. Acesta se calculează pe baza numărului total de vizualizări pe care un artist le înregistrează pe întreaga lui discografie, incluzând aici videoclipuri oficiale, piese utilizate în conținut generat de alți utilizatori, înregistrări oficiale din concerte, remixuri, videouri cu versuri, piese de pe albume, și colaborări. Și acest top e actualizat săptămânal, tot duminica. 

Cât despre topul videoclipurilor muzicale, aici găsești cele mai vizionate clipuri. Sunt ierarhizate videoclipurile muzicale de pe YouTube, în funcție de numărul de vizualizări. Topul videoclipurilor muzicale este actualizat săptămânal, duminica.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub