WhatsApp te ajută să ascunzi fotografiile ”discutabile” din telefon

Cu toții am trimis și am primit pe WhatsApp imagini pe care nu le-am putea explica prea ușor dacă le-ar vedea și alții, dar acum le vom putea ascunde.

Foto: Go4it.ro

Evident, n-ar fi indicat ca altcineva să aibă acces la telefonul tău, din principiu, așa că cineva n-ar putea ajunge la folderul din galerie cu fotografii de pe WhatsApp. Totuși, ai putea chiar tu să folosești telefonul și să treci pe lângă un asemenea folder, care ar putea atrage anumite priviri, chiar dacă oamenii n-ar trebui să-și bage nasul unde nu le fierbe oala. Tocmai de asta platforma de mesagerie vine cu o soluție. 

Cea mai nouă funcție a apărut inițial în varianta 2.18.194, dar se pare că ajunge și în varianta beta 2.18.199, disponibilă în Play Store. Pentru a folosi funcția, trebuie să apeși pe o conversație simplă sau de grup, în primul rând. Apoi, va trebui să apeși pe numele persoanei sau al grupului, în partea de sus a ecranului. Poți apăsa și pe ”view contact”, opțiune disponibilă în meniul cu trei puncte.

După ce ajungi aici, ar trebui să vezi o opțiune denumită media visibility. După ce apeși pe aceasta, WhatsApp te va întreba dacă vrei ca fișierele multimedia pe care le descarci de pe platformă să fie disponibile și în galerie. Noua funcție se aplică doar fișierelor pe care le primești după update, nu și celor pe care le ai deja în galerie.

Noua funcție e utilă dacă ai diverse fotografii explicite pe care vrei să le ascunzi sau dacă faci parte din grupuri unde sunt trimise zeci de fotografii zilnic, care ți-ar umple galeria aiurea.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.