Vladimir Cebotari: Remanierile de la Guvern vor fi anunțate pe 18 septembrie

Schimbările din componența Guvernului vor fi anunțate marți, 18 septembrie curent, a declarat vicepreședintele Partidului Democrat din Moldova, Vladimir Cebotari, pentru MOLDPRES.

Foto: UNIMEDIA

„Urmează să discutăm în decursul zilelor următoare inclusiv cu colegii din Guvern, din Parlament și cu unii colegi din teritoriu. Mai avem puțină muncă. Cunoaștem și recunoaștem că unele lucruri nu merg chiar așa cum ne dorim noi. Avem discuții cu cetățenii, ne deplasăm în teritoriu în fiecare zi, aflăm problemele acestora, auzim când aceste probleme nu sunt rezolvate. Le auzim o dată, a doua oară, încercăm să le rezolvăm, dar nu tot timpul reușim și nu ne-am dori ca aceste lucruri să se repete”, a spus Cebotari pentru MOLDPRES.

„Suntem pe ultima sută de metri. E ultima sesiune parlamentară. Mai avem câteva luni în care acest Guvern poate să lucreze funcțional. Trebuie sa depunem eforturi la maximum pentru ca acesta sa dea maximum pentru cetățenii noștri”, a mai menționat Cebotari.

Amintim că vineri, 14 septembrie, liderul PD Vlad Plahotniuc a anunțat că vor fi făcute schimbări în cadrul Guvernului: "trebuie să aducem oameni noi și în structurile gurvernamentale. Am discutat cu domnul prim-ministru. Și dânsul a solicitat să sporească performanța".

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.