Veste bună pentru șoferi: Pe str. București va fi amenajată o bandă suplimentară de virare pe Viaduct, iar stația „Piața Ovidius” va fi reamplasată

Veste bună pentru șoferii din capitală. Municipalitaea anunță că pe strada București, tronsonul cuprins între str. Lev Tolstoi - bd. Dacia va fi amenajată o bandă suplimentară de virare la dreapta, inclusiv o bandă de încadrare pe Viaduct pentru fluidizarea traficului rutier din zonă.

Foto: UNIMEDIA

Măsurile întreprinse de municipalitate au scopul de a decongestiona traficul rutier de pe arterele, care leagă sectoarele Centru și Botanica, în zona „Pieței Ovidiu".

Serviciile municipale vor desfășura lucrări de strămutare a pilonilor rețelei de contact, de iluminat public, obiectivelor de semafor, obiectivelor de monitorizare video a traficului rutier și amenajarea căilor pietonale. De asemenea, va fi reamplasată stația de așteptare a transportului public „Piața Ovidiu".

În acest sens, Primăria capitalei roagă ca conducătorii auto care traversează zona să respecte semnalizarea rutieră temporară. 

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.