Veste bună pentru moldovenii stabiliți în Italia. Pot obține informații despre reîntegrarea/reîntregirea familiei prin intermediul proiectului Forma@

Moldovenii stabiliți cu traiul în Italia pot obține informații privind reîntegrarea sau reîntregirea familiei prin intermediul proiectului Forma@. În acest sens, vn vizită la Biroul relații cu diaspora al Cancelariei de Stat a venit reprezentantul Proiectului Form@ din cadrul Patronatului ACLI Moldova, Vasile Tărâță, pentru a discuta detalii referitor la Proiectul Form@, inclusiv, posibilitatea informării cetățenilor noștri din Italia despre avantajele proiectului.

Foto: brd.gov.md

Proiectul Form@ își propune să califice și să faciliteze parcursul de reîntregire a familiei prin instruire înainte de plecare. De asemenea, oferă beneficiarilor un sistem de servicii cu atenție specială la aspecte, precum competența lingvistică italiana, educația civică, studiul patrimoniului și valorilor culturale ale Italiei.

Destinatarii proiectului sunt copiii, soții și părinții cetățenilor străni care au făcut cererea de reîntegrarea a familiei din următoarele țări: Albania, China, Egipt, Ecuador, Maroc, Moldova, Peru, Senegal, Tunisia și Ucraina.

Date de contact: www.progettoforma.eusegreteria@progettoforma.eu, via Paisiello, 43, 00198 Roma, tel.: +39 06 85563657

Mai multe detalii despre proiect și modalități de aplicare, vă rugăm să găsiți în Ghidul în limba românăInformație în limba italiană și Informație în limba română.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.