Valeriu Munteanu îi răspunde Maiei Sandu: Scorul meu electoral este foarte bun și dinamica în creștere. Ajung mereu, cu dinții încleștați, la linia de final

„Scorul meu electoral este foarte bun și dinamica în creștere. În ziua de duminică, opțiunea de vot va fi de partea mea”. Așa a reacționat candidatul la fotoliul de primar din partea Partidului Liberal, Valeriu Munteanu, la îndemnul președintei Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, de a-l susține pe 20 mai pe Andrei Năstase.

Valeriu Munteanu îi răspunde Maiei Sandu: Scorul meu electoral este foarte bun și dinamica în creștere. Ajung mereu, cu dinții încleștați, la linia de final
(Foto: UNIMEDIA)

„Mi se cere acum, prin diverse voci care vin tocmai de la acei candidați care niciodată nu au acceptat o confruntare directă cu mine pe problemele Chișinăului - să mă retrag în favoarea „candidatului cu cele mai multe șanse”. Dacă ar exista un asemenea candidat, nimeni nu mi-ar fi cerut mie astăzi să mă retrag. Ei îmi cer astăzi să mă retrag pentru că nu au un candidat „CU CELE MAI MULTE ȘANSE”. Ei nu au nimic. De asta acum îmi cer să ies din cursă. Acum, la finalul campanie, uitându-se în oglindă și înțelegând cât de prost și-au ales candidatul și cât de lamentabil și-au jucat cartea politică, oamenii aceștia îmi solicită sprijinul”, menționează Munteanu. 

Totodată, candidatul PL a ținut să amintească că Andrei Năstase a evitat să participe la dezbateri împreună cu Valeriu Munteanu. Astfel, cel din urmă a dat de înțeles că nu are de gând să se retragă din campanie: „În ceea ce mă privește, eu niciodată nu dau înapoi. Eu ajung întotdeauna, cu pumnii strânși și dinții încleștați, la linia de final, indiferent cât de lungă și cât de grea a fost cursa, dar eu sunt maratonist”.

UNIMEDIA aminteșe că Maia Sandu a făcut astăzi un apel către candidatul Partidului Liberal și cel al Partidului Unității Naționale la fotoliul de primar al capitalei să-l susțină pe Andrei Năstase.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub