Un tânăr a murit într-un accident feroviar la Paris. Familia sa are nevoie de opt mii de euro pentru a aduce acasă corpul neînsuflețit al fiului

Familia unui moldovean care a decedat într-un tragic accident în Franța are nevoie de bani pentru a putea aduce corpul neînsuflețit al fiului în Republica Moldova. Familia are nevoie de opt mii de euro și cere ajutorul celor care pot contribui.

Foto: Facebook/ Igor Alisa Novac - Polovic

"Mă adresez la oamenii cu suflet mare, de bună credință să ajutăm cu cât putem să colectăm suma de 8 mii euro, sau măcar o parte din suma pentru familia Dolgas Vasilii și Silvia din satul Chetrosu, raionul Drochia pentru a-l putea repatria și aduce acasa pe fiul lor Dolgas Victor de 26 ani care a decedat într-un tragic accident în Franta, Paris! Sunt deja doua săptămâni de când s-a întâmplat cazul, și din motiv ca a mers investigații asupra cazului ,legea nu a permis ca timp de 14 zile să-l scoată din țară... acum au nevoie de această sumă pentru a plăti toate cheltuielile care s-au facut pentru documente, să plătească morga pentru că a sta pastrat în conditii speciale care sunt achitate și pentru biletul la avion. Pentru această familie suma e colosala, iar un astfel de împrumut nu l-ar suporta atât de ușor.

Cei care sunt receptivi, pot să ajute și au posibilitate să tranfere bani pe contul de card 5574 8400 1010 9126 Moldindconbank / Novac Alisa sau 5574 8400 7903 4322 Moldindconbank / Dolgas Silvia (mama decedatului).

Vă asigur că toate donațiile vor fi transparente. Vă mulțumesc aticipat din suflet și sperăm să adunăm măcar o sumă cât de mică, pentru această familie ar insemna mult, astfel sperăm să-i aducem măcar o rază de soare în sufletul îndurerat! Dumnezeu să-l odihnească în pace!", au scris Igor și Alisa Novac - Polovic într-un grup pe Facebook. 

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.