Un spumant din Republica Moldova, printre recomandările unui editorialist de la Washington Post

Spumantul Cricova Blanc de Noirs (Pinot Noir Extra Brut) a fost inclus în lista de recomandări pentru sărbătorile de iarnă, de către un editorialist al publicației americane The Washington Post.

Foto: The Washington Post

"Moldova se mândrește cu una din cele mai mari pivnițe subterane din lume, precum și cu vinuri spumante bune și nu tare scumpe. Cricova face un brut de bază, numit Crisecco, care uimește și costă circa 12$.

Cricova Blanc de Noirs, puțin mai scump, este puternic în arome de fructe de pădure și piersici coapte, cu note de turtă picantă de ghimbir", scrie columnistul, specializat în vinuri, David McIntyre pentru The Washington Post

Spumantul Cricova Blanc de Noirs a primit calificativul "Excelent", care este între "Excepțional" și "Foarte bun".

Pe lângă Cricova Blanc de Noirs, în lista sa recentă de recomandări de spumante pentru sărbătorile de iarnă, editorialistul a sinclus și Michel Turgy Réserve Sélection Blanc des Blancs Grand Cru Brut, Champagne Jean Michel Cuvée Cep Extra Brut, Contratto Extra Brut 2011 și Simonnet-Febvre Crémant de Bourgogne.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.