Un nou film de scurt metraj creat în Moldova „Lazarus Syndrome – Nimic nu este pierdut, nimic nu este creat, totul se transformă”

O nouă producţie autohtonă de film semnată de regizorul Eugen Damaschin a fost lansată de către Casa de producţie MILK Films.

În rolul principal – Igor Babiac. Scurtmetrajul este o reprezentare alegorică a multor situaţii din viaţa oamenilor în care se pare că totul este pierdut, în timp ce, de fapt, totul este doar un nou început. 

LAZARUS SYNDROME from Milk Films on Vimeo.

În prezent Milk Films este la etapa de post-producţie a două filme de lung metraj, unul artistic și unul documentar, ce urmează a fi lansate în toamna anului curent. Milk Films este casa de producţie video care s-a remarcat prin mai multe proiecte ce le puteţi descoperi pe  https://www.facebook.com/milkvideoproduction/

*Lazarus Syndrome sau Sindromul lui Lazăr este caracterizat prin revenirea spontană a circulației sangvine, în urma încercărilor eșuate de resuscitare. Numele acestui sindrom își are originea de la povestea biblică a lui Lazăr, care a fost înviat din morți, de către Isus.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.