Un film despre jaful secolului, proiectat în fața sediului CNA; „Mimează un fel de investigație fără de sfârșit”

Un film despre furtul miliardului va fi proiectat pe data de 13 august în fața sediului CNA. Investigația jurnalistică va arăta mai multe detalii despre cum s-a produs schema de furt, dar și cei care sunt implicați.

Un film despre jaful secolului, proiectat în fața sediului CNA; „Mimează un fel de investigație fără de sfârșit”
(Foto: Facebook.com/tinerii DA)

„În anul 2015, Viorel Chetraru ne spunea că raportul KROLL nu este altceva decât o beletristică. Deși, CNA este obligată și în măsură să stopeze orice furt din banii noștri, această instituție nu a luat nici o atitudine. 

Corneliu Gurin, ex-procuror general, făcea declarații de la tribuna Parlamentului că este la curent de faptul că din BNM se fură cu sacul.
Însă nici până astăzi Procuratura Generală nu are pornit un dosar penal real, nici un vinovat pedepsit. Dorin Drăguțanu împreună cu, I. Leancă, A. Candu, A. Arapu semnau garanții din numele Guvernului. Toți acești oameni și alții ca ei, care s-au perindat prin instituțiile statului, sunt responsabili de furtul miliardelor.  Au trecut 4 ani, organele abilitate mai sus numite, așa și nu au găsit miliardele furate. Mimează un fel de investigație fără de sfîrșit. Între timp în fiecare an suntem furați de alte miliarde.  Venim în ajutorul acestor instituții de resort cu investigația facută de jurnaliști independenți. 
Cât mai răbdam?”, se arată în evenimentul anunțat pe Facebook.

Pub

Ofițeru de presă al Centrului Național Anticorupție, Angela Starinschi, acțiunea de protest „este un drept legal al oamenilor să-şi manifeste nemulţumirea faţă de instituţiile statului”.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub