Un deținut, care a încercat să evadeze din penitenciar și în timpul reținerii a rănit un procuror, va sta următorii patru ani după gratii

Un deținut, care în toamna anului trecut a evadat din penetenciar și reținut la scurt timp de un procuror, și-a primit pedeapsa. Acesta a fost condamnat la patru ani de peșcărie și urmează ca în scurt timp să-şi primească pedeapsa şi pentru infracţiunile, comise anterior.

Un deținut, care a încercat să evadeze din penitenciar și în timpul reținerii a rănit un procuror, va sta următorii patru ani după gratii
(Foto: Est News)

Incidentul s-a produs în dimineaţa zilei de 21 noiembrie 2017, în preajma Penitenciarului nr.11 din Bălţi, când inculpatul, care tocmai fusese escortat la porţile izolatorului, a profitat de neatenţia poliţiştilor care îl etapau şi a evadat.

Un procuror, care se deplasa prin acea regiune, a observat acţiunile ilicite ale inculpatului de evadare şi imediat a intervenit, imobilizând-ul. Acesta s-a dovedit a fi un infractor deosebit de periculos, care fusese etapat la penitenciar după ce primise 30 de zile de arest preventiv pentru violul, atacul tâlhăresc şi omorul intenţionat, săvârşit cu o deosebită cruzime, asupra unei minore din Ungheni.

Pub

În timpul reţinerii inculpatului, procurorului i-au fost cauzate leziuni corporale medii, având nevoie de îngrijiri medicale.

Recent, pentru evadarea din locurile de detenţie, însoţită cu aplicarea violenţei, inculpatul a fost condamat la patru ani închisoare, urmând ca în scurt timp acesta să-şi primească pedeapsa şi pentru infracţiunile excepţional de grave, comise în raionul Ungheni.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub