Ultima revistă Business Class este în vânzare acum!

Doar în noua ediție din luna iunie Oleg Braga va împărtăși din experiența sa despre administrarea eficientă a afacerilor cu o istorie îndelungată și cum să fii un lider eficient care cunoaște gestionarea unei întreprinderi mari.

 
Foto: businessclass.md

Împreună cu Business Class, vom analiza întregul sistem fiscal în 2018 și vom primi sfaturi cu privire la ce să ne așteptăm de la politica fiscală.

 

Manageri de success ai țării vor împărtăși amintirile lor despre primul loc de muncă și modul în care această experiență le-a afectat cariera.

 

Ediția din iunie a revistei Business Class vă va permite să aflați mai multe despre studiile calitative de laborator ale clinicii MedExpert, care deja de 25 de ani îi oferă pacienților săi o șansă în plus la sanătate.

Doar pe paginile revistei Business Class ve-ți primi sfaturi despre apicultură și cum să câștigi bani pe albine. Redacția va împărtăși cele mai recente informații despre afacerea de nuntă și cum să transformați un eveniment frumos din viață intr-o investiție profitabilă.


Nu ratați ocazia de a cumpăra revista Business Class. Detalii despre ediția din luna iunie a revistei,le puteți citi pe site-ul www.businessclass.md

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.