Ultima Oră! Premierul român, Mihai Tudose și-a dat demisia

O nouă criză politică la București. Premierul Mihai Tudose și-ar fi dat demisia în această seară, transmite Hotnews.ro cu referire la surse din PSD, partidul aflat la guvernare. Decizia a fost luată după ce în această seară, Comitetul Executiv al formațiunii conduse de Liviu Dragnea i-a retras sprijinul politic.

Ultima Oră! Premierul român, Mihai Tudose și-a dat demisia
(Foto: adevarul.ro )

Informația a fost confirmată ulterior de ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Dintre toți membrii CEx, au fost doar 4 voturi în favoarea demisiei și 4 abțineri, restul votând pentru retragerea sprijinului politic, mai transmite Hotnews. 

Pub

Vicepremierul Paul Stanescu, ministrul Dezvoltării, ar urma să asigure interimatul la conducerea Guvernului, potrivit unor surse din partid.

Mihai Tudose a rezistat doar 6 luni și jumătate în funcția de premier. Guvernul condus de Mihai Tudose a primit votul de investitură al Parlamentului pe data de 29 iunie 2017, la doua zile după ce Tudose fusese propus pentru funcția de premier de coaliția PSD-ALDE.

Predecesorul lui Mihai Tudose, Sorin Grindeanu, primul premier al coaliției PSD-ALDE după alegeri, a rezistat in funcția de prim ministru mai puțin de 6 luni.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub