USMF a început procesul de admitere 2018-2019: Anul acesta universitatea are o nouă specialitate, Asistenţă medicală generală

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova inițiază procesul de admitere la studii superioare pentru anul universitar 2018-2019.

Foto: UNIMEDIA

Astfel, în perioada 16-26 iulie, cei care doresc să devină medici sau farmacişti pot depune actele pentru participare la concurs la cea mai prestigioasă Universitate din ţară, la următoarele specialităţi: Medicină generală, Medicină preventivă, Stomatologie, Farmacie şi Optometrie.

În acest an, Universitatea vine cu o nouă ofertă educaţională - specialitatea Asistenţă medicală generală, cu o durată a studiilor de 4 ani. Programul are misiunea de a forma asistente medicale licenţiate, care vor contribui la acoperirea universală cu servicii de îngrijire medicală şi asistenţă în diagnosticare, tratament şi reabilitare a bolnavilor şi a persoanelor cu dizabilităţi, la sporirea calităţii serviciilor de promovare a sănătăţii şi educaţie a populaţiei privind prevenirea bolilor, anunță USMF printr-un comunicat.

Actele vor fi depuse în incinta Blocului didactic central (bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 165), între orele 9:00-17:00. Rezultatele intermediare vor fi anunţate în data de 29 iulie, depunerea actelor în original - 30 iulie - 2 august, iar rezultatele finale vor fi anunţate la 5 august 2018.

Pentru mai multe informaţii cu privire la admitere accesaţi admitere.usmf.md/studenti-2 sau contactaţi reprezentanţii Comisiei de admitere la nr. de telefon: 022 242 391 sau 0^2 205 153.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.