UNIMEDIA lansează noua versiune de mobil! Este cea mai rapidă și performantă de pe piața media din Moldova

O nouă lansare la UNIMEDIA. De astăzi, vizitatorii noștri au parte de o nouă experiență de pe telefoanele mobile. Am lansat o nouă versiune a site-ului care este mult mai rapidă și mai performantă. Aceasta folosește tehnologia PWAs (Progresive Web Apps).

UNIMEDIA lansează noua versiune de mobil! Este cea mai rapidă și performantă de pe piața media din Moldova
(Colaj: UNIMEDIA)

Acum, conținutul articolelor se afișează aproape instant, iar noua versiune permite swipe-ul între categorii și articole. Este, de asemenea, o premieră pentru piața media din Moldova. 

Pub

Pe lângă schimbări de design, noua versiune are un alt concept de vizualizare a conținutului. Pe pagina de start se va agrega doar conținutul actual și de top, cum ar fi: 

- Top Știri
- În trend - cele mai citite articole la moment
- Știri la minut - cele mai recente 15 articole publicate pe site
- Ultimele trei galerii foto
- Ultimele cinci articole Video
 
 
 
De asemenea, un nou format de bannere și poziții noi, pentru ca navigarea pe site să fie mai comodă, plăcută și neintruzivă.
 
Noutățile nu se opresc aici. Am făcut modificări și la nivel de comentarii. Pentru că în ultima perioadă am avut câteva întrebări legate de înregistrare și postare de comentarii, am decis să simplifăm lucrurile și să implementăm un nou sistem de utilizatori. Veți avea posibilitatea să vă înregistrați cu profilele de Facebook, Google, Twitter sau prin e-mail.
 
Din păcate, această schimbare va șterge toate comentariile și profilele voastre anterioare. Fapt pentru care ne cerem scuze.
 
HINT! Pentru cei care vor să-și păstreze numele de utilizator folosit anterior, alegeți înregistrarea prin e-mail. Aceasta vă va permite să vă alegeți ce nume de utilizator doriți.
 
Veți găsi pe noua versiune a site-ului mai multe soluții de UI, UX și performanță, care, cu siguranță vă vor ușura navigarea și aflarea pe site-ul nostru. Vă lăsăm pe voi să le descoperiți! 
 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub