Tur la Aeroportul Chișinău pentru jurnaliști ruși

Astăzi, 17 aprilie, Aeroportul Internațional Chișinău a fost gazdă pentru un grup de jurnaliști, bloggeri și reprezentanți ai unor posturi de radio din Rusia care activează în domeniul promovării turismului

Tur la Aeroportul Chișinău pentru jurnaliști ruși
(Foto: Avia Invest)

Reprezentanții companiei Avia Invest au organizat o excursie prin Aeroportul Internațional Chișinău pentru jurnaliștii și blogerii din Rusia care scriu despre turism. În cadrul întrunirii, aceștia au aflat despre extinderea și modernizarea terminalului și au vizitat zona unde este instalat ecranul pentru derularea filmelor pentru pasagerii care își așteaptă zborul. Gazdele au prezentat oaspeților biblioteca online gratuită, zona de joacă pentru copii, salonul de înfrumusețare și, nu în ultimul rând, localurile aeroportului.

Bloggerii și jurnaliștii au gustat berea artizanală, preparată la propria fabrică a aeroportului și au savurat din mâncărurile tradiționale moldovenești, care au dus faima țării noastre.

Oaspeții eu rămas impresionați de comoditatea și condițiile din Aeroportul Chișinău, de atmosfera relaxantă și de designul modern care corespunde celor mai recente tendințe mondiale.

Jurnaliștii din Moscova, Sankt-Petersburg, Krasnodar și Ekaterinburg au vizitat Moldova pentru a promova această destinație pentru turiștii din Rusia.

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub