Citește toate știrile la acest subiect

Trump, după atacul din Siria: „Misiune îndeplinită”

Preşedintele american Donald Trump a salutat sâmbătă o ''lovitură perfect executată'' şi a mulţumit aliaţilor francez şi britanic pentru ''misiunea îndeplinită'' în Siria, transmit agențiile internaționale de presă, preluate de Agerpres. Este prima reacție a liderului american după atacul ordonat asupra Siriei noaptea trecută.

Trump, după atacul din Siria: „Misiune îndeplinită”
(digi24.ro)

''O lovitură perfect executată noaptea trecută. Le mulţumesc Franţei şi Marii Britanii pentru înţelepciunea lor şi puterea Armatei lor excelente. Nu ar fi putut fi un rezultat mai bun. Misiune îndeplinită!'', a scris preşedintele Trump pe Twitter, citat de Agerpres.

Loviturile occidentale au vizat trei situri legate de programul de armament chimic al regimului lui Bashar al-Assad, în apropiere de Damasc şi în centrul Siriei, au indicat Washington, Paris şi Londra, scrie digi24.ro

Pub


Loviturile au fost o ripostă ţintită după atacul chimic presupus din 7 aprilie de la Douma, de lângă Damasc, şi atribuit de occidentali regimului sirian.

În 2003, preşedintele american de atunci, George W. Bush, anunţa sfârşitul principalelor operaţiuni de luptă în Irak de pe un portavion american care revenea din Golf, cu banner-ul ''Misiune îndeplinită'' în spatele său, o declaraţie ce s-a dovedit curând prematură, observă AFP

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub