Tatăl copilului salvat de pe balcon de un imigrant a fost arestat. El era afară jucând Pokemon Go în timp ce copilul lui era în pericol

Tatăl copilului salvat de pe balcon de un imigrant a fost arestat de poliția pariziană și riscă să facă închisoare pentru neglijență, în timp ce salvatorul micuțului de patru ani a primit cetățenie franceză și un loc de muncă din partea președintelui Emmanuel Macron.

Tatăl copilului salvat de pe balcon de un imigrant a fost arestat. El era afară jucând Pokemon Go în timp ce copilul lui era în pericol
(Foto: the guardian)

Presa franceză continuă să afle detalii despre cazul șocant din week-end când un imigrant ilegal, Mamoudou Gassama, s-a cățărat pe balcoane pentru a salva un copil de patru ani care risca să cadă.

Jurnaliștii au aflat că tatăl micuțului, cel care trebuia să-l aibă în grijă, era ieșit la magazin și a întârziat deoarece a stat să joace Pokemon Go, scrie Metrou.co.uk, citat de libertatea.ro.

Pub

Amintim că un tânăr este considerat erou, după ce a escaladat, fără nicio siguranță, o clădire. El a intervenit pentru salvarea unui copil care atârna în gol, la etajul patru al blocului, relatează presa franceză. După fapta sa, migrantul din Mali a fost invitat de președintele Emmanuel Macron la Palatul Elysee.

Intervenția salvatoare a fost filmată, iar francezii l-au lăudat pe tânăr și l-au comparat cu SpiderMan, eroul cunoscut și pentru abilitățile sale de a escalada clădiri cu o viteză remarcabilă.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub