Tarabele și alte unităţi alimentare, în vizorul ANSA: Controalele se vor intensifica

Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor va intensifica controalele în unităţile alimentare cu risc sporit: apă potabila, gheață, cvas, băuturi carbogazoase pe baze de arome și îndulcitori, înghețată, produse de patiserie și panificație ușor perisabile.

Pornind de la faptul, că în ultima perioadă de timp inspectorii ANSA au constatat mai multe cazuri de încălcare a legislației. 

Conform documentului,  începând cu 12 iulie până la 15 septembrie, curent, subdiviziunile teritoriale/municipale pentru Siguranţa Alimentelor vor intensifica controalele oficiale asupra unităţilor din domeniul alimentar cu risc sporit: unitățile de comerț ambulant (tarabe, tonete și alte puncte mobile de comerț), unităţi de alimentaţie publică (fast-food, catering, ş.a.),  în vederea respectării legislaţiei şi reglementărilor din domeniul siguranței alimentelor de sezon cu risc sporit: apă potabila, gheață, cvas, băuturi carbogazoase pe baze de arome și îndulcitori, înghețată, produse de patiserie și panificație ușor perisabile.

 

 

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.