Tânărul împuşcat în Bistriţa este un popular fotograf din Odessa: Ar fi prietenit cu atacatorul său

Moldoveanul cu dublă cetăţenie, inclusiv şi cea ucraineană, a fost găsit cu şase plăgi împuşcate pe un deal din Bistriţa-Năsăud. Bărbatul a fost împuşcat de un conaţional, alături de care circula într-o maşină aflată în tranzit spre Ungaria.

Tânărul împuşcat în Bistriţa este un popular fotograf din Odessa: Ar fi prietenit cu atacatorul său
(Foto: facebook)

Victima are 31 de ani şi este un cunoscut fotograf în Odessa, Ucraina.Vadim Malogolovenko, un basarabeano-ucrainean în vârstă de 31 de ani, a fost găsit împuşcat sâmbătă dimineaţa, în Cepari, o localitate situată la doi paşi de oraşul Bistriţa. Acesta rătăcea pe dealurile din zonă, plin de sânge, cu 6 plăgi împuşcate, scrie adevărul.ro

Bărbatul a fost observat de un agricultor care-şi ara terenul şi care a sunat la 112 pentru a anunţa cele întâmplate. În scurt timp, la faţa locului a venit o ambulanţă şi l-a preluat.

Victima nu vorbea româneşte aproape deloc, însă a reuşit să îi spună salvatorului său că partenerul de drum, şi el de naţionalitate moldovenească, l-a împuşcat şi că-l caută să îl omoare. 

Conflictul spontan dintre el şi agresorul său ar fi în într-o casă aflată în construcţie din Cepari, unde anchetatorii au găsit tuburile de cartuş şi urme de sânge.

„Se duceau în Ungaria, s-au certat, pentru că Vadim ar fi aflat de ceva nereguli şi de aici ar fi plecat tot. Atât ştiu”, precizează o apropiată a familiei.

Aceasta mai spune că victima şi agresorul au copilărit în acelaşi oraş din Republica Moldova, însă nimeni nu ştie cum au reluat legătura după atâţia ani, având în vedere faptul că Vadim locuia împreună cu familia sa, de mai bine de un deceniu, în localitatea ucraineană Odessa.

Pe individul care l-a împuşcat, se pare, nu îl cunoaşte nici familia lui Vadim, cei doi reluând legătura în urmă cu aproximativ o lună.

Agresorul, tot basarabean, a fost prins la 3-4 ore după incidentul din Bistriţa, pe raza judeţului Maramureş, după ce maşina în care se afla a fost oprită de un filtru al Poliţiei, pe baza informaţiilor furnizate oamenilor legii de cel rănit. A fost trimis ulterior în arestul Poliţiei din Bistriţa. Nu se cunosc momentan informaţii despre identitatea acestuia sau motivele agresiunii.

Acesta se născuse în Republica Moldova, însă locuia alături de familie în Ucraina, în Odessa. Se pare că acesta e căsătorit şi are o fetiţă cu vârsta de opt ani.

Bărbatul este specializat pe fotografie de eveniment şi a colindat întreaga Europa pentru a realiza cele mai spectaculoase şedinţe foto de nuntă. Lucra în acest domeniu de mai mulţi ani. Potrivit informaţiilor de pe reţelele de socializare, Vadim realizase astfel de şedinţe foto în Franţa, Austria, Italia, Ungaria, Rusia, Turcia.

În momentul de faţă, sora şi tatăl fotografului se află la Bistriţa, unde, se pare, dau declaraţii la Poliţie. Aceştia urmează să îl viziteze pe Vadim la spital.

„Sora şi tatăl sunt la poliţie, dau declaraţii şi aşteaptă permisiunea pentru a-l vizita la spital. Soţia şi fetiţa nu au putut să vină, din cauză că n-au paşaport”, a declarat o apropiată a familiei fotografului.

Apropiata fotografului cu care a stat de vorbă corespondentul Adevărul a respins categoric varianta potrivit căreia Vadim ar fi avut vreo legătură cu drogurile. Aceasta spune că fotograful nu a consumat niciodată droguri şi nici nu avea persoane care au treabă cu drogurile în anturaj.

UNIMEDIA amintește un tânăr de 31 ani din Republica Moldova a fost găsit, sâmbătă dimineaţa, pe un câmp din localitatea bistriţeană Cepari, prezentând plăgi împuşcate în zona superioară a corpului, suferite în urma unui conflict spontan avut cu un alt cetăţean moldovean.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub