Sute de microbiști, concursuri, tombole și distracții la OrheiLand cu ocazia finalei Campionatului Mondial

Sute de microbiști, alături de familiile lor, s-au bucurat duminică seara de finala Campionatului Mondial la Fotbal la OrheiLand, unde au putut participa și la zeci de concursuri și distracții. La final, cei mai norocoși au primit și premii de valoare.

Sute de microbiști, concursuri, tombole și distracții la OrheiLand cu ocazia finalei Campionatului Mondial

La OrheiLand, finala Campionatului Mondial a început cu mult mai devreme, cu distracții și concursuri pentru toate categoriile de vârstă.

Și amatorii de fotbal și-au putut etala abilitățile fiind provocați să mențină cât mai mult mingea în aer. Terenul de fotbal cu sfori, photowall-ul cu premii au fost și alte provocări pentru cei care au venit nu doar să privească fotbal, dar și să se odihnească activ. Tradițional, cei mai buni nu au plecat acasă cu mâinile goale.

Pub

Una din principalele atracții ale serii a fost și tombola cu premii, la care cei prezenți au putut participa gratuit. Cei care s-au înregistrat și au ghicit echipa câștigătoare – adică Franța, au primit premii precum mingi de fotbal, smart watch, power bank și chiar o tabletă. Însă cel mai râvnit premiu a fost o minge de fotbal cu autografele tuturor jucătorilor Milsami Orhei.

Potrivit administratorului parcului, circa 15.000 de microbiști au urmărit meciurile Campionatului Mondial de Fotbal la cel mai mare ecran LED din Republica Moldova.

OrheiLand este zilnic deschis, pe parcursul întregii veri între orele 10.00 și 22.00, iar toate atracțiile din parc sunt gratuite.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub