Surpriză la Wimbledon: Simona Halep, lider WTA, a fost eliminată din turul trei

Simona Halep, liderul WTA,  a fost învinsă de taiwaneza Su-Wei Hsieh, numărul 48 mondial, în turul trei al turneului de la Wimbledon, transmite digi24.ro.

Meciul s-a încheiat cu scorul Halep-Hseih: 6-3, 4-6, 5-7.

Foto: Twitter/BBC

Este cea mai mare surpriză de la Wimbledonul de anul acesta, turneu care oricum a adus numeroase eliminări neașteptate ale unor nume mari din tenisul feminin, relatează digi24.ro.

Jucătoarea din Taiwan a fost pentru a doua oară în turul al treilea la Wimbledon. Ea a mai atins această fază, cea mai înaltă pe iarba londoneză, în 2012.

Halep a câştigat singurul meci disputat cu Hsieh, în 2013, în turul I al turneului de la Cincinnati, cu scorul de 6-7 (5), 6-1, 6-2.

Am curajul să spun că poate am o şansă de a câştiga acest titlu, dar nu vreau să mă concentrez pe asta. Vreau să mă concentrez pe fiecare meci. Dacă voi fi în partea finală a turneului, va fi o mare provocare”, declarase anterior Simona Halep.

La rândul său, Su-Wei Hsieh, locul 48 WTA, a privit cu încredere meciul cu Simona Halep. „Nu am mai învins nicio jucătoare din Top 10, aşa că nu e treaba mea să mă gândesc la asta. Dar se pare că pe iarbă oricine are o şansă de a învinge o jucătoare din top 10, aşa că este un semn bun”, a declarat Hsieh pentru AFP.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.