Summer Berry Fair revine! K Lumea invită gurmanzii la Târgul Pomușoarelor Moldovei

Veniți să vă săturați de zmeură, dude și mure locale. Patiseri și bucătari vor găti bucate savuroase cu #pomușoarelemoldovei.

Foto: Summer Berry Fair

Primul târg agro-gastronomic SUMMER BERRY FAIR va avea loc pe 24 iunie în Parcul Catedralei, lângă havuz, intrarea de pe str. Pușkin. De 10 până la 14.00, zmeura și murele, vedetele acestei ediții SUMMER BERRY FAIR, vor aștepta să goliți lăzile agricultorilor noștri! 

Nu ratați Teatrul Gastronomic de la SUMMER BERRY FAIR! În cadrul acestuia invitații noștri, Ana Statulat, Diana Ceachir, Irina cazacu și Irina Urescu - vor demonstra cât de gustos pot fi gătite #pomusoarelemoldovei

În Republica Moldova cresc peste 11 tipuri de pomușoare, cultivate de peste 700 de producători locali. La târg vor participa agricultori din toate colțurile țării, membri ai Asociației Pomușoarele Moldovei. Aceștia vor avea tarabe personalizate pe care va fi indicată localitatea de unde sunt aduse fructele. Astfel vom cunoaște cele mai importante zone în care sunt cultivate plantațiile de pomușoare.

Anul trecut, Summer Berry Fair a fost organizat pentru prima dată. În cadrul celor 3 ediții,  au participat aproape 40 de agricultori din toată țara, care au vândut peste 3 tone de pomușoare locale.  Iar gastronomii au prepart aproape 40 de kilograme de deserturi.

SUMMER BERRY FAIR – TÂRG AGRO-GASTRONOMIC ÎN SUSȚINEREA PRODUCĂTORILOR DE POMUȘOARE
Data : 24 iunie
Ora : 10-14.00
Locul : Parcul Catedralei, havuz (intrarea din str. Pușkin)
INTRARE GRATUITĂ!


Un eveniment Klumea organizat pentru Asociația "Pomușoarele Moldovei", susținut de USAID, HEKS, CCA și Uniunea Europeană.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.